Villkor

Villkor
Allmänt
Panir AB organisationsnummer 559066-2135 säljer varor via internet till privatpersoner och företag.

Beställning
Beställning görs på vår hemsida www.skodubb.se. Om du har frågor om produkterna eller hur du beställer är du välkommen att ringa oss på tel 0705 792900 eller mejla info@skodubb.se

Priser
Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Fraktkostnad tillkommer
Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.

Frakt och leverans
Skodubb.se hanterar normalt din order inom ett dygn (helgfria vardagar) från beställning fram tills dess att varan lämnar vårt lager, förutsatt att vi har varan i lager. När varan har lämnat vårt lager övergår leveransansvaret till PostNord. Det betyder att den totala leveranstiden påverkas av PostNord leveranstid.

Betalning
I kassan kan du välja mellan betalsätten faktura, delbetalning, banköverföring eller kortbetalning,

Personuppgifter
Informationen du lämnar om dig själv används av skodubb.se och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part
Vi förbehåller oss rätten att annullera orders som innehåller felaktiga personuppgifter och/eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Ångerrätt och retur
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Ångertiden gäller från den dag du mottagit varan. En förutsättning är dock att varan är oanvänd och oskadad. Om varan inte är i oförändrat skick kan vi komma att göra ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning
Mejla oss på info@skodubb.se eller ring 0705 792900.
Returadress
Skodubb.se
Skagens Fyrs Väg 18
423 40 Torslanda
Sverige

Återbetalning
Har du en obetald faktura för din order så är det viktigt att du själv flyttar fram förfallodatum. Det gör du på klarna.se eller genom att ringa 08-120 120 10. När vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan återbetalar vi snarast hela köpesumman inklusive eventuell fraktkostnad (ej returfrakten), dock senast inom 30 dagar enligt Distansavtalslagen. Om du har betalat med faktura eller direktbetalning överför vi pengarna till ditt bankkonto. Om du har betalat med kort krediterar vi retursumman på ditt kort.

Reklamation
Om du har fått en defekt eller felexpedierad vara ber vi dig att omgående kontakta oss på info@skodubb.se eller tfn 0705 792900 så löser vi det. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.